ZİNDE KALMAK
Bulunması Gereken Şifalı Bitkiler:
Sarmısak, Elma, Anason tohumu, İncir, Havuç, Kereviz, Ceviz içi, Bal
Hazırlanış Şekli:
* Zinde kalmak için, her gün sarmısak kürüne devam edilmelidir.
* Rendelenmiş elmalar, anason tohumları ile birlikte sert bir zeminde dövülerek ezilir. Ezilen karışıma, mar­melat kıvamına gelinceye kadar bal ilave edilerek karış­tırılır. Hazırlanan marmelattan, kahvaltıdan önce ve yat­madan bir çorba kaşığı yenir.
* Kurutulmuş incirler, anason tohumlan ile birlikte sert bir zeminde dövülerek ezilir. Ezilen karışıma, marmelat kıvamına gelinceye kadar bal ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan marmelattan yemeklerden önce bir çorba kaşığı yenir.
* Zinde kalmak için, kahvaltı ve yemeklerden önce bir çorba kaşığı bal veya birer tane havuç, kereviz, elma yenir. Ayrıca, ceviz içi bir kaşık bal ile alınır.

Comments

0 Response to 'ZİNDE KALMANIN BİTKİSEL TEDAVİSİ'