ZİNDE KALMAK
Bulunması Gereken Şifalı Bitkiler:
Sarmısak, Elma, Anason tohumu, İncir, Havuç, Kereviz, Ceviz içi, Bal
Hazırlanış Şekli:
* Zinde kalmak için, her gün sarmısak kürüne devam edilmelidir.
* Rendelenmiş elmalar, anason tohumları ile birlikte sert bir zeminde dövülerek ezilir. Ezilen karışıma, marmelat kıvamına gelinceye kadar bal ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan marmelattan, kahvaltıdan önce ve yatmadan bir çorba kaşığı yenir.
* Kurutulmuş incirler, anason tohumlan ile birlikte sert bir zeminde dövülerek ezilir. Ezilen karışıma, marmelat kıvamına gelinceye kadar bal ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan marmelattan yemeklerden önce bir çorba kaşığı yenir.
* Zinde kalmak için, kahvaltı ve yemeklerden önce bir çorba kaşığı bal veya birer tane havuç, kereviz, elma yenir. Ayrıca, ceviz içi bir kaşık bal ile alınır.
Comments
0 Response to 'ZİNDE KALMANIN BİTKİSEL TEDAVİSİ'